Wielershirt van De Wijnzoeker

Bent u net als De Wijnzoeker naast liefhebber van wijnen ook fanatiek wielrenner? Dan heb ik een leuke aanbieding voor u.

Een origineel wielershirt met het logo en de naam van De Wijnzoeker. Het fraaie wielershirt is kwalitatief goed en voldoet aan alle eisen voor een prettig gebruik.

Naast andere Aktievoordelen van De Wijnzoeker kunt u afzonderlijk gebruik maken van dit aanbod.

Mocht u zonder wijnbestelling over dit shirt willen beschikken, dan betaalt u € 45,- incl. BTW. Bij aankoop van 1 doos wijn betaalt u € 29,50 incl. BTW. Bij aankoop van 2 dozen wijn betaalt u slechts € 22,50 incl. BTW.

Om het shirt te verkrijgen hoeft u slechts een bestelling te doen + het contactformulier van De Wijnzoeker in te vullen met de vermelding "Aktie Wielershirt", onder gelijktijdige vermelding van de gewenst maat (M, L of XL).

De bestelde wijn en het wielershirt zult u na betaling van de factuur spoedig ontvangen.

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken