Gratis Ice bag, de stoere wijnkoeler!

Bij uw eerste of eerstvolgende aankoop van minimaal 12 flessen wijn ontvangt u een Ice bag cadeau.

Wijnkoelers zijn er in vele soorten en maten. Deze nieuwe uitvoering is simpel en stoer tegelijk! De Ice bag Prestige is een transparante, stevige en smalle tas afkomstig uit de Champagne in Frankrijk. Erg leuk voor op tafel en terras bij een feestje of gezellige maaltijd. Bovendien zeer gemakkelijk om mee te nemen en verrassend "Cool". Een aanwinst bij het genieten van de wijn!

Bestel uw favoriete wijn nu en ontvang gratis dit mooie wijngeschenk!

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken