Proeverijen

Grote proeverijen

De Wijnzoeker zal minimaal 2x per jaar een grote proeverij organiseren. Hier kunnen de klanten en andere belangstellenden kennis maken met het assortiment en de nieuwe vondsten van de wijnreizen. Tegelijkertijd kan worden ingespeeld op de verschillende momenten van het jaar met lichte wijnen in de zomer en de wat zwaardere wijnen voor de winter en/of feestdagen. En medio april is het mogelijk de nieuwe oogstjaren van diverse wijnen uit het assortiment te presenteren. Het assortiment zal natuurlijk ook aan verandering onderhevig zijn. Uitbreiding met andere Europese landen, nieuwe interessante wijnen en het inspelen op de smaak en de wensen van de klanten zullen tot uitdrukking komen in het assortiment en het aanbod op de proeverijen. De wijnproeverij is een mooie gelegenheid om te zien wat De Wijnzoeker te bieden heeft en de eigen smaak te ontwikkelen door ook andere wijnen te proberen en te proeven. Ook biedt een proeverij de kans om in een sfeervolle omgeving de ervaringen en geneugten van wijn met elkaar uit te wisselen. Het vormt een gezellig rustpunt, waarbij genoten kan worden van het mooie dat wijn te bieden heeft.

Kleine proeverijen bij u thuis

Naast het periodiek organiseren van grote proeverijen, is het vanaf november 2007 ook mogelijk een proeverij voor een selecte groep met een klein aantal wijnen uit het assortiment te organiseren. U nodigt De Wijnzoeker bij u thuis uit en met een groep van ongeveer 10 personen kunt u in eigen omgeving en met bekende personen nader kennis maken met wijn. Naast het leren proeven, maakt u kennis met 8 à 10 wijnen. Over elke wijn zult u worden geïnformeerd betreffende herkomst, bijzonderheden, moment van drinken en combinatie met de meest geschikte gerechten. Tevens zullen op een interactieve wijze basiskennis en wetenswaardigheden over wijn aan de orde komen.

U zorgt voor de ruimte thuis, terwijl De Wijnzoeker alle benodigdheden beschikbaar stelt, inclusief de wijnen die geproefd zullen worden. Een basisselectie van wijnen zal worden gepresenteerd, maar uiteraard kan de selectie uit het assortiment van De Wijnzoeker worden aangepast aan uw wensen. De proeverij zal ongeveer 2 à 2,5 uur in beslag nemen en de kosten bedragen € 15,- inclusief BTW per persoon met een minimum van € 120,- per proeverij. Bij een enkele reisafstand >25 km wordt voor de bovenmatige kilometers € 0,25 / km in rekening gebracht.

Kleine proeverij op locatie

Voor grotere groepen (maximaal 30 personen) is het mogelijk een kleine proeverij te organiseren op een locatie, die u zelf ter beschikking stelt of in overleg met De Wijnzoeker huurt. De kosten bedragen eveneens € 15,- inclusief BTW per persoon, echter met een minimum van € 200,- per proeverij, exclusief de kosten van de locatie en eventuele reiskosten > 25 km. Het programma en de selectie wijnen kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Zo is het ook mogelijk de proeverij te combineren met hapjes of een diner.

Aanvraag kleine proeverij
Aanvraag kleine proeverij:
Omschrijving van de proeverij:

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken