Hongaarse wijn in beeld!

Op 10 oktober heeft de verkiezing wijnen van het jaar 2010 plaatsgevonden. Tijdens het 22e Proefschrift wijnconcours voor betaalbare kwaliteitswijnen in de Benelux zijn de belangrijkste prijzen bij Hongaarse wijnen terechtgekomen.
Hieruit blijkt, dat Hongarije tot de werldtop behoort!

Zowel de "Overall winnaar" als de "Prix du Sommelier" zijn toegekend aan wijnhuis St Andrea uit Eger. Een nog jong wijnhuis met een eigenzinnige wijnmaker die altijd voor topkwaliteit gaat. Het wijnconcours heeft de afgelopen jaren bewezen vooruit te lopen op de trends in wijnland. Hongarije, het wijnland met veel potentie, zal de komende jaren dan ook zeker nog van zich laten horen.
Het is nu een goed moment om als wijnliefhebber op zoek te gaan naar de mooie wijnen, die het land te bieden heeft.

Beide winnaars zijn opgenomen in het assortiment van De Wijnzoeker.
Overall winnaar: Merengö en Prix du Sommelier: Örökké

 

 

Reacties:

Ook uw ervaring geven? Meld u aan of log hier in indien u al klant bent.

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken