Prijzen en bezorgkosten

  • De prijzen van de wijnen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten.
  • De verkoop geschiedt per doos met 6 flessen van dezelfde soort of een combidoos met minimaal 6 flessen verschillende wijnen. De combidoos kan via het contactformulier van De Wijnzoeker worden besteld. Op het formulier geeft u aan het aantal en de wijnen die worden gewenst. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag. De prijs per fles zoals vermeld in de webwinkel blijft overigens ongewijzigd!
  • De minimale afname per bestelling is 1 doos met 6 dezelfde of verschillende wijnen.
  • Bij afname van 24 flessen, ook van verschillende soorten wijn, wordt een kwantumkorting van 8 % over het factuurbedrag berekend. De aantallen van de aanbiedingen worden niet meegeteld.
  • Voor bezorgkosten en levering in Nederland wordt € 6,05 (incl. BTW) per bestelling in rekening gebracht. Voor leveringen in Duitsland en BelgiĆ« wordt € 12,10 (incl. BTW) per bestelling berekend.

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken