Levertijden en ruilen

  • De levering van de bestelde wijnen zal zo spoedig mogelijk en binnen 5 dagen na ontvangst van de betaling plaatsvinden. Voor de wijnen die niet meer voorradig zijn en uit het land van herkomst moeten komen, kan de levertijd enigszins afwijken. Bij vertraging of dreigende overschrijding van de levertijd wordt contact met u opgenomen.
  • Overschrijding van de levertijd geeft geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst, tenzij de overschrijding alle redelijkheid te boven gaat.
  • Indien de wijn om welke reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren en ruilen voor een andere wijn. Het prijsverschil zal worden verrekend. De kosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening.

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken