Over De Wijnzoeker

De Wijnzoeker is ontstaan uit liefhebberij en passie voor wijnen. Doelstelling is mensen te laten kennismaken met de vele en mooie aspecten van wijn.

De Wijnzoeker is altijd op zoek naar interessante en betaalbare wijnen. Hiervoor heeft hij zijn pijlen gericht op de Europese wijnlanden. Het zoeken naar deze wijnen en u te laten proeven en genieten van de vele soorten en smaken, is de uitdaging

De Wijnzoeker wil de doelstelling realiseren door het organiseren van proeverijen, u op de hoogte te houden van zijn ervaringen tijdens wijnreizen en zelf geïmporteerde wijnen van kleine wijnboeren via de webwinkel aan te bieden. Daarnaast zal ook veel aandacht worden besteed aan de combinatie van wijn en gerechten. Een interessant onderwerp, want de juiste combinatie zal het genieten van zowel de wijn als het gerecht sterk bevorderen. Ook de vele wetenswaardigheden over de wijn komen aan de orde via het weblog door het opnemen van artikelen, verhalen en commentaren. Ook uw bijdrage is erg belangrijk. Commentaar op de wijnen die u gedronken heeft, of ervaringen en ideeën met betrekking tot wijnen (en gerechten) kunt u via het weblog vermelden, zodat ook anderen hun voordeel hiermee kunnen doen.

Natuurlijk gaat De Wijnzoeker op zoek naar wijnen voor u, dus hij laat zich graag adviseren over wat u zou willen. Vervolgens gaat hij op zoek en hoopt met mooie resultaten terug te keren. Het assortiment wijnen zal dan ook regelmatig worden vernieuwd. En bent u op zoek naar een specifieke wijn, meld het en hij gaat voor u zoeken! De website moet een platform worden voor u en andere wijnliefhebbers. Met als resultaat informatie-uitwisseling en tastbare resultaten in de vorm van wijnen die gewaardeerd worden. Kennis verbreden over wijn en genieten van de vele soorten en smaken is oneindig. De Wijnzoeker zal u daarbij graag helpen. Het assortiment in de webwinkel is gestart met Franse en Duitse wijnen en wordt geleidelijk uitgebreid en vernieuwd met wijnen uit de Europese wijnlanden en de “nieuwe wereld’. Uw wensen en suggesties spelen daarbij een belangrijke rol.

"Hij zoekt, u proeft en geniet"

Een combidoos samenstellen

Nu is het ook mogelijk uw doos wijn zelf samen te stellen! Wilt u verschillende soorten wijn proeven of vindt u 6 flessen van dezelfde soort te veel, kies dan voor een combidoos.

U bepaalt de inhoud van een doos met minimaal 6 flessen geheel naar eigen wens. U hoeft alleen een opgave van uw specifieke wens te doen middels het contactformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging van de bestelling en het factuurbedrag en na ontvangst van de betaling wordt de wijn bezorgd.

Onder de 18 niet drinken